Languages:  Български  English  
Currencies:  


Доставка и Рекламации

Заявки получени до 12:00 ч. се обработват и изпращат най-късно до 24 часа (ако всичко е налично), а направените по-късно - до 48 часа. В почивни и официални празнични дни не работим.
Ако сте извън България, но желаете да поръчате от нас, моля пишете ни тук, за да договорим удобен вариант за доставка.

- Ако искате да се откажете или да промените поръчката си, моля свържете се с нас възможно най-бързо!

Видове доставка с куриер

До врата: доставка до посочен от Вас адрес с куриерите на Спиди или Лео Експрес.

- Задължително вписвайте адрес за доставка, на който има кой да получи и плати пратката - може и служебен или на познат.

До поискване: по-евтиният вариант. Пратката Ви ще бъде доставена до офис на куриерската фирма, който предварително сте ни посочили в полето за коментар, появяващо се преди приключване на поръчката.

- Офисите на 
СпидиЛео Експрес.

- "Спиди" АД имат извършват доставката за 1 (един) ден, ако не става въпрос за селища, обслужвани по график. Доставките в събота (ако не са до офис на Спиди или автомат) се оскъпяват, поради тарифата на Спиди. Лео Експрес извършват доставките за 1 ден* (ако не попадате в зоните, обслужвани по график).

Чуплива стока и рекламации

Ако в поръчката Ви има чуплива стока, Моля отворете пратката в присъствието на куриера. При повредена стока, попълнете двустранен протокол. Само така ще уважим рекламацията Ви!

Безплатна доставка

Условия:
- При поръчка на стойност над 50 лв. и до 1 кг. бруто* или насипен чай за над 50 лв.
- Важи само за стоки извън промоция!

- При безплатна доставка, използваме куриерска фирма, удобна за нас - до офис на Спиди АД или Лео Експрес.
- Ако използвате купон за отстъпка, не може да ползвате и безплатна доставка.
- Обърнете внимание, че посочените в сайта грамажи са нето. Опаковането повишава грамажа на пратката, а от там и поръчката може да излезе от условията за безплатна доставка.

- Всички допълнителни условия поставени от Вас, оскъпяващи доставката, са за Ваша сметка.
*Забележка: чупливите продукти увеличават значително грамажа, заради по-сигурната опаковка.

Цени за доставка
 
   За да Ви спестим разходи се стремим да изпратим стоките с възможно най-изгодната куриерска услуга. Към момента използваме отстъпки от основните цени на Лео Експрес и Спиди. Обърнете внимание, че изчислената от droga.bg цена за доставка е приблизителна. Цената и времето за доставка варират в зависимост от:

- фирмата куриер;
- теглото (бруто);
- видът на куриерската услуга (до офис, до врата, експресна или икономична, приоритетни дата и час, обаждане по телефона и др.);
- адрес за получаване в отдалечен район, обслужван по график*;
- стойността на наложения платеж;
- застраховка/чупливост;
- обявена стойност;
- такса гориво за деня;
- обем.

   Ако изберете условия, оскъпяващи значително цената на доставката, ще се свържем с Вас за потвърждение. Възможно е да откажем изпълнението на поръчки, които изглеждат съмнителни и нелогични или да Ви помолим да предплатите.

При поръчка в droga.bg, задължително трябва да маркирате, че сте запознат, приемате и се задължавате да спазвате Общите условия.

Нашата отговорност по отношение на сроковете на доставка се изчерпва до предаването на стоките на куриерската фирма. След като изпратим поръчката Ви, ще получите мейл с номер на товарителница и контакти на куриера. С тях можете да разберете местонахождението на пратката.

*Забележка: куриерските услуги в празнични дни или отдалечени и слабо населени райони се извършват по график, само в някои дни от седмицата!

 

последна редакция: 14.01.2019 г.

Назад
Вашият IP адрес е: 34.204.174.110