Languages:  Български  English  
Currencies:  


Доставка и Рекламации

Заявки получени до 12:00 ч. се обработват и изпращат най-късно до 24 часа (ако всичко е налично), а направените по-късно - до 48 часа. В почивни и официални празнични дни не работим.
Ако сте извън България, но желаете да поръчате от нас, моля пишете ни тук, за да договорим удобен вариант за доставка.

- Ако искате да се откажете или да промените поръчката си, моля свържете се с нас възможно най-бързо!

Видове доставка с куриер

До врата: доставка до посочен от Вас адрес с куриерите на Спиди .

- Задължително вписвайте адрес за доставка, на който има кой да получи и плати пратката - може и служебен или на познат.

До поискване: по-евтиният вариант. Пратката Ви ще бъде доставена до офис на куриерската фирма, който предварително сте ни посочили в полето за коментар, появяващо се преди приключване на поръчката.

- Офисите на 
Спиди.

- "Спиди" АД имат извършват доставката за 1 (един) ден, ако не става въпрос за селища, обслужвани по график. Доставките в събота (ако не са до офис на Спиди или автомат) се оскъпяват, поради тарифата на Спиди.

Чуплива стока и рекламации

Ако в поръчката Ви има чуплива стока, Моля отворете пратката в присъствието на куриера. При повредена стока, попълнете двустранен протокол. Само така ще уважим рекламацията Ви!
*Забележка: чупливите продукти увеличават значително грамажа, заради по-сигурната опаковка.

Доставката Ви ще е безплатна при следните условия:

1. Стойността на поръчката Ви е над 50 лв. и в тази сума не влизат стоки в промоция.
2. Поръчката Ви не е от хранителни добавки (напр. ТНТ Здраве от Изтока, Хималая и подобни
3. Получавате до офис на куриер и не поставяте допълнителни условия, които транспортиращата фирма таксува като платена услуга.
4. Не използвате купон за отстъпка
5. Теглото бруто не надвишава 1 кг. (грамажите за продуктите в сайта са нето и опаковките повишават теглото)
6. Фирмени клиенти получават стоките си безплатно, ако в заявката им има най-малко 5 кг. насипен чай.
- При микс с други стоки, в общото тегло няма стоки в чупливи опаковки (буркани и бутилки). При наличие на такива, клиентът доплаща разликата от цената за транспорта.
- При безплатна доставка, изпращаме при условията за базови цени на куриерските фирми:"до поискване" (ако спедиторът е Спиди), без приоритетен час и др.
- Всички допълнителни условия, поставени от клиента са за негова сметка (до адрес, приоритетен час за доставка и др.).
7. Ако получите стоката си от посочен от Вас наш стационарен обект. За тази цел направете поръчка през сайта и пишете в полето за коментар от къде искате да получите стоките си.
Само в този случай може да се възползвате и от промоционалните цени в електронния ни магазин droga.bg

Работим с куриерска фирма Спиди. При възможност, може да изпратим с избран от Вас спедитор - тогава цената за транспорта се поема изцяло от клиента.


Цени за доставка
 
   За да Ви спестим разходи се стремим да изпратим стоките с възможно най-изгодната куриерска услуга. Към момента използваме отстъпки от основните цени на Спиди. Обърнете внимание, че изчислената от droga.bg цена за доставка е приблизителна. Цената и времето за доставка варират в зависимост от:

- фирмата куриер;
- теглото (бруто);
- видът на куриерската услуга (до офис, до врата, експресна или икономична, приоритетни дата и час, обаждане по телефона и др.);
- адрес за получаване в отдалечен район, обслужван по график*;
- стойността на наложения платеж;
- застраховка/чупливост;
- обявена стойност;
- такса гориво за деня;
- обем.

   Ако изберете условия, оскъпяващи значително цената на доставката, ще се свържем с Вас за потвърждение. Възможно е да откажем изпълнението на поръчки, които изглеждат съмнителни и нелогични или да Ви помолим да предплатите.

При поръчка в droga.bg, задължително трябва да маркирате, че сте запознат, приемате и се задължавате да спазвате Общите условия.

Нашата отговорност по отношение на сроковете на доставка се изчерпва до предаването на стоките на куриерската фирма. След като изпратим поръчката Ви, ще получите мейл с номер на товарителница и контакти на куриера. С тях можете да разберете местонахождението на пратката.

*Забележка: куриерските услуги в празнични дни или отдалечени и слабо населени райони се извършват по график, само в някои дни от седмицата!

 

последна редакция: 05.04.2023 г.

Назад
Вашият IP адрес е: 3.236.83.154