Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Витамин C-1000 SR - 100 таблетки

34.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 0680
  • Доставно тегло: 0.11кг.
  • Производител: Now Foods

Vitamin C-1000 Sustained Release - 100 Tablets


- Мощен антиоксидант
- С екстракт от шипка
- Постепенно освобождаване

Vitamin C Sustained Release e невероятен природен елемент с голяма важност за множество процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло.

Vitamin C Sustained Release е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Vitamin C Sustained Release има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Vitamin C Sustained Release спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола, заради което е добро средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества.

Към формулата са добавени шипки, които са източник на Vitamin C Sustained Release и притежават синергистични функции.

Формулата е с постепенно освобождаване. Това позволява след попадането на витамина в тялото, да продължи да функционира по-дълго време преди излишната част да се изхвърли от него.
Вашият IP адрес е: 44.192.94.177