Languages:  Български  English  
Currencies:  


Пу Ер - натурален

Започва от: 7.95лв.  7.16лв.
Спести: 10% отстъпка

Моля изберете:

Грамаж Нето
Добави в количката:  • Модел: 2314; 20702
  • Производител: Oxalis

Този чай е ферментирал по специален начин и има типичен леко сладък привкус. Също го наричат „червен чай”, поради неговият преливащ се червеникав цвят. Световно известен като „убиецът на мазнини”.

Препоръка за приготвяне:
- Вода: ~ 250ml;
- Суровина: ~ 2g;
- Температура: ~ 100ºС;
- Време за запарване: ~ 3-5min.
- Може да се запари няколко пъти.

Пу Ер се произвежда в гр. Синао (Пу Ер) и е на повече от 2000 години. Той е едролистен, ферментирал чай, наричан „Тоник - чудо" или "Медицински чай”. Пресова се и в различни форми - като бонбони, шоколадови блокчета, тухлички, питки.

Възстановително и лечебно свойство на Пу Ер е да „инхибира” вътрешната влага и да подпомога дейността на далака и стомаха. Съдържа "Чи" ("жива енергия", "жизнена сила") и увеличава притока на кръв, енергизира тялото, премахва токсините и лекува много болки и страдания.

-Ефективен е при затлъстяване, подпомага храносмилането, подобрява зрението, подпомага кръвообращението, подобрява функцията на далака, против стареене, за профилактика на сърдечно-съдовата система, при рак, диабет.

-Противодейства на неприятните последици след консумацията на алкохол.

Пу Ер намалява лошия холестерол, пречиства кръвта, понижава кръвното налягане, защитава съединителната тъкан и атакува свободните радикали в човешкото тяло.

- Неговите съставки се свързват с хранителните ензими, намаляват хранителното усвояване и способстват за намаляването на теглото. Подпомага храносмилането и неутрализира мазнините при консумирането на по-тежки и мазни храни.

-Пу Ер притежава анти-канцерогенни свойства. Притежава антимутагенни и антимикробни свойства и играе важна роля в превенцията на рака и сърдечно-съдовите заболявания.

В ежедневието си сме постоянно на бой с токсините в храната. Пу Ер е един чудесен начин да премахнем свободните радикали от тялото, да понижим холестерола и кръвното налягане, да поведем успешна борба с рака, да се преборим с наднорменото тегло и да изглеждаме малко по-млади с една чаша чай на ден. С 3-4 чаши на ден за месец можем да свалим до 5 кг.

Независимо от ползите за здравето, продукта не е предназначен за лечение или предотвратяване на заболяване.

произход: Китай
Вашият IP адрес е: 44.210.83.132