Languages:  Български  English  
Currencies:  


BonThe Малкият Буда

7.90лв.

Добави в количката:  • Модел: 310086
  • Доставно тегло: 0.08кг.
  • Производител: Oxalis

Little Buddha

Състав: Зелен чай Сенча, ананас, папая, сладък корен (женско биле), сандалово дърво, розов пипер, аромати, римска лайка цвят, аромати.

Материал на филтъра: Пирамидалните пакетчета са биоразградими. За производството им са използвани влакна от метличина. В земята този материал се разгражда по-бързо от традиционният хартиен филтър, така че може да се каже това е нашият реверанс към природата.

Прозрачността на филтъра позволява да се види качеството на листата, а пирамидалната форма позволява свободното им движение и пълноценно извличане. Това е от особено значение за освобождаване на аромата, вкуса и цвета в чашата пред Вас.
Замисляте ли се как се калкулират чайовете във филтър с абсурдно ниски цени? Отваряли ли сте филтърни пакетчета, за да видите какво има вътре? - Най-често прах и отсевки. Поради тази причина, ако искате да усетите вкуса на качествен чай, а не "конфекция", купувайте чай на листа или ако е в пакетчета, да е на реномирани фирми. Непременно гледайте грамажа, за да добиете представа за колко милилитра е филтърчето. Някои производители са толкова "икономични", че за чаша плътен чай, трябва да сложите поне две пакетчета.
Употреба: След отваряне на пакета, може да продължите да го използвате, тъй като е с цип и чаят вътре остава защитен.
Една опаковка е с 20 филтърчета по 4 гр. и всяко едно от тях може да се използва дори за 500-600 мл вода.
Тъй като това е зелен чай, водата с която ще залеете пирамидката, трябва да е 70-80 градуса. Изчакайте да се извлече за 3-5 мин и извадете пакетчето. Ако впоследствие подслаждате с мед, трябва да изчакате да поизстине, за да запазите полезните му съставки.

Цената е за 1 опаковка с 20 филтъра (80 гр. чай)

Важно!
Всички продукти, които Ви предлагаме се продават едновременно и в няколкото стационарни обекти на фирмата. Поради тази причина е възможно да има изчерпани стоки и това да не е отразено в сайта. В подобни случаи ще се свържем с Вас за уточнение.
Вашият IP адрес е: 3.238.70.175