Languages:  Български  English  
Currencies:  


Кидни - чай за бъбреци 50 гр.

4.70лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.1кг.

Съдържа Полпала /АЕRVA LANATA/, цвят Ранван, цвят Белли

Полпала е едногодишно растение с височина 60-75см, често дървовидно в основата, със зелени изправени стъбла. Растението цъфти през цялата година. Цветовете му са зеленикавобели, много дребни, а семената му са черни на цвят. Това растение е разпространено в Шри Ланка, Малая, Ява, Суматра и в тропическа Африка. Полпала съдържа известно количество танин-ситостерил палмитат, амирин и ситостерол. Растението има диуретично и облекчаващо действие и се използва при литиаза /каменна болест/.

Чаят “КИДНИ” успешно се прилага при бъбречно-каменна болест, инфекция на пикочните пътища, бъбречни кризи, отоци и подагра. Чаят намалява концентрацията на пикочна киселина, променя ph на урината, разтваря някои бъбречни камъни и спомага за тяхното отделяне.

Начин на употреба:

КИДНИ се употребява един или два пъти дневно, в зависимост от тежестта на оплакванията. Една щипка от чая се запарва с 250 мл гореща вода, престоява 5-10 мин., след което се изпива. Оптималната доза е 1-2 опаковки за 20-30 дни. Не е желателно чаят да се пие повече от 30 дни, а също така по време на бременност или с профилактична цел. Уместно Кидни да се употребява при наличие на микроорганизми в урината, кисело ph , високи нива на пикочната киселина, бъбречни кризи и подагрозни пристъпи.

Чаят е в насипен вид (50гр) и е със специфичен мирис.

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества балансираното хранене!

За повече информация погледнете сайта на вносителя: TNT21
Вашият IP адрес е: 34.207.146.166