Languages:  Български  English  
Currencies:  


Тинктура Подагра - 50 мл. Биохерба

9.50лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.12кг.
  • Производител: Биохерба Р

ТИНКТУРА ПРИ ПОДАГРА, 50 мл.

Действие: Благоприятно за включване в диетични режими при подагра, причинена от натрупването на кристали на пикочната киселина в ставите, прблеми в ставния апарат и пикочо-половата система.

Състав: 1 мл. съдържа тинктура 1:5, еквивалентен на 250 мг. от билки: бъз цвят, трицветна теменуга стрък, горска ягода лист, гръмотрън корен, девесил стрък, репей корен, златна пръчица.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте по 25 капки три пъти дневно, разтворени в 100 мл. вода (25 капки са приблизително 1 мл.).

Хранителна добавка: Да не се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Да не се използва от бременни и кърмачки.

Съдържание на една доза: 250 мг. бъз цвят, трицветна теменуга стрък, горска ягода лист, гръмотрън корен, девесил стрък, репей корен, златна пръчица.

Съдържание на дневна доза: 750 мг. бъз цвят, трицветна теменуга стрък, горска ягода лист, гръмотрън корен, девесил стрък, репей корен, златна пръчица.

Съдържа: Алкохол-Етанол 22%, Глицерин 48%.

Производител: Биохерба Р ООД, с. Руен, ул. "Църковна" №5.

Годност след първото отваряне на опаковката: 2 месеца.
Вашият IP адрес е: 3.233.220.21