Languages:  Български  English  
Currencies:  


Червен пипер - пушен

Започва от: 3.00лв.

Моля изберете:

Грамаж Нето







Добави в количката:



Червеният пипер произхожда от Южна Америка. Съществуват много видове червен пипер, които се различават по своята лютевина. Не бива да се слага в сгорещена мазнина, а само затоплена, иначе става горчив и губи червения си цвят. Придава златистокафяв цвят на месото, печено на грил.
Червеният пипер е традиционна подправка за всички унгарски ястия, като ястия с риба, пиле, шницели, унгарски гулаш с червен пипер и зеле. Подходящ е за варена и печена риба, за рагу, прибавя се към изварата и всички видове меки сирена, към овнешкото месо, пържолата по сръбски, всички ястия със сирене, с дивеч и птици. Използува се за зеленчукови супи, макарони и спагети, бяло зеле, за всички видове салати от зеле, картофи, зелен фасул. Лютия червен пипер е характерен за мексиканската и индийската кухня.



Capsicum annuum




Вашият IP адрес е: 54.161.49.216