Languages:  Български  English  
Currencies:  


Канадски кленов сироп 1L Steeves Maples

46.95лв.

Добави в количката:  • Модел: 918
  • Доставно тегло: 1.45кг.

Оригинален канадски кленов сироп.
Кленовият сироп се произвежда само и единствени в Канада и някои части на САЩ. Канада притежава 80% от световният пазар и производство на кленов сироп. Кленов сироп се добива в канадските провинции Онтарио, Квебек, Нов Брунсуик и Нова Скотия. В САЩ, най-голям дял от производството на кленов сироп притежава малкия щат Върмонт.
Продуктът кленов сироп всъщност е вторичен продукт от сока, който изтича от дървото клен. За направата на 1 литър оригинален канадски кленов сироп се използва 40 литра кленов сок. Кленовият сок се събира с помощта на кофи или тръби. Оригиналният канадски кленов сироп е естествен хранителен продукт, обработен чрез загряване на концентриран сок от дъровто клен.
В България е разпространен друг тип катогоризация на кленовия сироп – Клас А, Клас B и Клас С. Този тип категоризация се различава от тази в Канада. По-долу е направено сравнение между различните категоризации.
Първи вид (най-високо качество):
Канада – “Light”
САЩ – „Grade A Light Amber”
Върмонт – „Fancy”
България – „Клас А“
Втори вид:
Канада – „Amber”
САЩ – „Grade B”
Върмонт – „Grade B”
България – „Клас B“
Оригиналният канадски кленов сироп се състои главно от захароза и вода, органични киселини. Съдържа също и амино киселини, има голямо разнообразие на летливи органични съединения. В продукта се съдържат още калий, калций, магнезий и манган; ниацин; витамини: В5, В2, В6; фолиева киселина, биотин и витамин А.
Оригиналният канадски кленов сироп може да използвате за вече известната диета, т.е. за отслабване. Сиропа успешно се прилага в множество готварски рецепти. Оригиналният канадски кленов сироп може да се използва с цел подобряване на здравето.
Оригиналният канадски кленов сироп е добър избор за подсладител ако сте решили да защитите сърцето си. Съдържанието на цинк в кленовия сироп може да намали прогресирането на атеросклерозата. Цинкът и манганът са важни съюзници на имунната система.
Много видове имунни клетки използват цинк и манган за оптимално функциониране. Оригиналният канадски кленов сироп действа и за подпомагане на репродуктивното здраве.
Заместването на някои въглехидратни храни в диетите с оригинален канадски кленов сироп, подобрява значително чернодробната функция.
С помоща на оригиналния канадски кленов сироп може да изчистите тялото си от токсини, да стабилизирате имунната си система и да повдигнете жизнения тонус.
Оригиналният канадски кленов сироп може значително да забави растежа на раковите клетки при някои ракови заболявания.
Оригиналният канадски кленов сироп, както и всички останали подобни продукти, предлагани на пазара могат да бъдат употребявани само от диабетици, които не са инсулинозависими!
Може ли оригиналният канадски кленов сироп да се използва като заместител на захарта?
Отговорът е да! Ако планирате да се използва чист кленов сироп вместо захар в различни рецепти, използвайте 3 / 4 чаша чист кленов сироп като заместител на 1 чаша захар, или намалете захарта с 3 супени лъжици за всяка чаша кленов сироп.
Без примеси на карамелизирана захар и брашно.
Подходящ за: палачинки, вафли, торти, сладкиши, зърнени закуски, ястия.

Производител: Canadian Syrup Inc.

Вносител: Ню Ес Нет ЕООД
Вашият IP адрес е: 3.80.4.147