Languages:  Български  English  
Currencies:  


Комплект с осем вида билкови чайове за дегустация 8Х10 г.

8.40лв.

Добави в количката:  • Модел: 52034
  • Доставно тегло: 0.125кг.
  • Производител: Oxalis

Антистрес

Състав: имел, бобови шушулки, лист от сребърна бреза, лист от коприва, лист от лимонена трева, жълт кантарион, лист гинко билоба, аромати.

Копривата допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Жълтият кантарион допринася за психичното здраве - емоционален баланс. Може да причини фотосенсибилизация сред чувствителните към състоянието (жълт кантарион). Може да потиска съсирването на кръвта (гинко билоба). Препоръчва се да се спазва разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот

Детоксикиращ чай

Листа от къпина, сребърна бреза, листа от ягоди, глухарче, пчелник (Marrubium vulgare).

Брезата допринася за нормалното храносмилане и детоксикация. Глухарчето и пчелникът поддържат функцията на черния дроб, в допълнение последният оказва положително влияние върху микроциркулацията на кръвта.

Плосък корем

Мате, люспи от шипка, лимонова върбинка, листа от коприва, сладък корен (женско биле), джинджифил, цветове от роза и лайка.

Maтé се използва за контрол на теглото. Лайката има ефект върху липидния метаболизъм. Розата поддържа храносмилането и екскрецията (отделянето).

Пречистване

Коприва, бъз, листа от малина, невен, листа от бреза, царевица.

Копривата укрепва нормалната функция на съдовата и дихателната система. Невенът поддържа правилната функция на черния дроб и състоянието на кожата. Листата от бреза насърчават детоксикацията.

Тънка линия

Листа на къпина, листа от малина, люспи от шипка, листа от коприва, листа от ягоди, глухарче, орехови листа, семена от копър, вечни цветя, листа от маточина, листа от мента, невен, сладък корен (женско биле), цветя от маточина.

Копърът поддържа добро храносмилане. Глухарчето укрепва нормалната функция на стомаха и черния дроб. Невенът подкрепя нормалната функция на черния дроб, червата и тонизиране на тялото.

Цветята на живота

Състав: липов цвят, парченца ябълка, кора от лимон, цветове от невен, натурални аромати.

Цветът на липата допринася за нормалната дейност на дихателната система, на бъбреците, отделителната система и естественият имунитет на организма. Допринася за релаксация и сън. Невенът допринася за нормалната дейност на черния дроб и червата, за нормалното състояние на кожата, заздравяването на рани и ободряването на тялото.

Аюрведичен чай Портокал с подправки

… Изключителна комбинация от подправки и сочен портокал. Джинджифил, ройбос, кардамон, канела, портокалова кора (7%), карамфил, натурални аромати, невен.

Жива вода

Бъз и липа цвят, плодове от ракитник (облепиха, морски зърнастец), цвят от лопен, лилава ехинацея, коча билка, мащерка.

Цветовете от бъз повишават естествения имунитет, както и на лопена и ехинацеята. Облепихата влияе на състоянието на кожата. Тя осигурява енергия за тялото и потиска чувството на умора.

 
Вашият IP адрес е: 3.236.156.34