Languages:  Български  English  
Currencies:  


Кокосово масло-100ml + Какаово масло- 100ml Dragonfoods

7.60лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: DragonSuperFoods

Промо пакет кокосово масло 100мл + какаово масло 100 мл

Чудесна комбинация на по-изгодна цена!

Идеална разфасофка за път и почивка. Съдържа висококачествени био масла,студено пресовани. Подходящи както за козметични цели, така и за кулинарни.

Кокосовото масло носи характерния лек аромат и вкус на тропически кокосов орех. Чисто, нерафинирано и добито от най-висококачествена суровина. Освен че придава ексотична нотка на основните ястия, кокосовата мазнина е устойчива при готвене за разлика от повечето растителни такива,което я прави идеалният избор. Изключително ценно и като козметично средство, кокосовото масло хидратира в дълбочина сухата кожа и коса, като я оставя подхранена, копринена и кадифено нежна.

Какаовото масло очарова с характерен шоколадов аромат и кадифена консистенция. Извлечено от висококачествени какаови зърна, то е чиста нерафинирана растителна мазнина, използвана най-често за приготвяне на бонбони,  сладкиши, бисквити. Много подходящо като козметично средство, какаовото масло ще направи кожата изключително нежна и мека на допир, като в същото време ще я подхрани и хидратира в дълбочина.

Произход: Филипини
Вашият IP адрес е: 44.192.254.246