Languages:  Български  English  
Currencies:  


Кокосово масло - 1.5 L Бурел органикс

33.20лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 1.99кг.

Кокосовото масло има множество ползи за здравето, които включват, но не се ограничават само до грижа за кожата, грижа за косата, подобряване на храносмилането и създаването на имунитет срещу множество инфекции и заболявания. Маслото не се използва само в тропическите страни, където има кокосови плантации в изобилие, но и в САЩ и Великобритания. Хората откриват чудесата на това масло и то отново набира популярност в целия свят. Нека да видим с колко от тези ползи сте наясно.
Здравните ползи от кокосово масло
Грижа за кожата: Кокосово масло е отлично масажно масло, което действа като ефективен овлажнител за всички типове кожа, включително суха кожа. За разлика от минерално масло, тук няма никакви нежелани странични ефекти по кожата след прилагането на кокосово масло. Поради това е сигурно решение за предотвратяване на сухота и лющене на кожата. То също така забавя появата на бръчки и увисването на кожата, които обикновено съпътстват стареенето.
Маслото помага за предотвратяване на дегенеративни заболявания и преждевременно стареене, вследствие на своята добре известни антиоксидантни свойства. То също помага за лечение на различни кожни проблеми, включително псориазис, дерматит, екзема и други кожни инфекции. Поради тази причина, кокосовото масло е базова съставка на различни продукти за грижа за тялото, като сапуни, лосиони и кремове, които се използват за грижа за кожата.
Грижа за косата: Кокосово масло подпомага здравословния растеж на косата и прави косата лъскава. Освен това е много ефективно за намаляване на загубата на протеин, което може да доведе до различни непривлекателни или нездравословни проблеми с косата. Използва се като масло за коса и се използва в производството на различни гелове и кремове против пърхот. Обикновено се прилага локално по върховете на косъма.
10 Предимства на Био кокосовотo масло:
1. Държи Ви здрави и слаби
Допринася за стимулиране и регулиране на метаболизма, поддържа теглото под контрол .
2. Подпомага имунната система
Био кокосово масло е претъпкано с лауринова киселина, която подкрепя имунната система
3. Подобряване на сърдечното здраве
Пълно с полезни мазнини, които са добри за сърцето, органичното кокосово масло е едно чудесно допълнение към ежедневната ни диета.
4. Дава незабавно енергия
Био кокосовото масло може да помогне да се чувствате по-малко уморени и да се нуждаете от по-малко сън, защото стимулира метаболизма ви. То също може да подобри спортните постижения.
5. Подкрепя здравото функциониране на щитовидната жлеза
Био кокосовото масло помага да се стимулира активността и правилното функциониране на тази важна жлеза, която осигурява енергия, поддържа здравето на кожата и обмяната на веществата.
6. Защита на вашата кожа млада, гладка и здрава
Използването на органично студено пресовано кокосово масло като лосион ще помогне за подобряване на кожата, косата и ноктите, благодарение на овлажняващите и изглаждащите му ефекти, като също така подобрява еластичност.
7. Увеличаване на регенерацията на клетките
Когато се ускори метаболичния процес, се ускорява и регенерацията на клетките. Това означава, че тялото ви по-бързо ще замени старите клетки с нови, по-здрави клетки.
8. Насърчаване на антивирусни, противогъбични и антибактериални дейност
Изобилно на лауринова киселина, органичното кокосово масло има изобилие от природни вещества, които могат да намалят гъбичките, бактериите и вирусите, които причиняват грип, херпес и други заболявания.
9. Подобрява инсулиновата секреция
Това помага за по-добро използване на глюкозата, за да се балансира производството на инсулин, което може да помогне за облекчаване на симптомите и намаляване на рисковете за здравето, свързани с диабета.
10. Защита на вашето тяло от заболяванията
Био кокосовото масло може да помогне за защита на тялото от клетъчни вредните свободни радикали

Материалът е копиран от страницата на Бурел Органикс


15 g доза съдържа:

Енергия 564 kJ/135 kcal

Мазнини 15g

транс мазнини 0 g

холестерол  0 g

Произход: Шри Ланка
Вашият IP адрес е: 3.94.129.211