Languages:  Български  English  
Currencies:  


Пшеничен зародиш 200гр

2.50лв.

Добави в количката:  • Модел: 1949
  • Доставно тегло: 0.22кг.

Пшеничен зародиш 200гр - здравословен и диетичен продукт богат на витамини Е, B1,B2, ензими и минерали

пшеничният зародиш е една от най-полезните храни за здрави хора, както и за хора нуждаещи се от усилване на организма след прекарани болести, операции и др. Той има общоукрепващо и тонизиращо действие, съдържа широк спектър от ценни биологично активни съставки, оказващи благоприятен ефект върху целия организъм.

Ценна храна,която е полезна при авитаминоза, пролетна умора, изтощение, отслабване на организма от различно естество. Подобрява оплодителната способност при мъжа и жената и спомага за износването на плода. Пшеничният зародиш е с високо съдържание на лесно усвоим белтък, ниско съдържание на мазнини, които са от астителен произход и не водят до мастни натрупвания в организма. С богат набор от незаменими аминокиселини, въглехидрати, соли, витамини (фолиева киселина), микроелементи и органични съединения.

Употреба: 1-2 пъти дневно по 1 супена лъжица, като хранителна добавка към мюсли, салати, яхнии, готови супи или в съчетание с други храни. Може да се консумира и от деца над 1г., от 1/2-1 чаена лъжичка дневно.

 
Вашият IP адрес е: 35.172.233.2