Languages:  Български  English  
Currencies:  


Зеолит (Клиноптионолит) 200гр - Фарер

4.90лв.

Добави в количката:  • Модел: 889
  • Доставно тегло: 0.22кг.

Натурален Зеолит ( Клиноптилолит) 200гр  

100% природен, активиран зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструктурира (йонизира) водата по естествен начин.

Редовната употреба на преструктурирана вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта. Преструктурираната (йоизирана) вода е превъсходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества в това число радиоактивните. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

Препоръчителен прием: Поставете съдържанието на пакетчето в 10 литра вода (слабоминерална, трапезна или изворна) да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов. Препоръчва се на мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за профилактика и изчистване на организма, в това число от тежки метали и радиоактивни елементи.

Производител: Фарер ЕООД
Вашият IP адрес е: 3.236.65.63