Languages:  Български  English  
Currencies:  


Сребърна вода 10мг/1л - 100мл Нептун

3.60лв.

Добави в количката:  • Модел: 526
  • Доставно тегло: 0.11кг.

Сребърна вода 10мг/1л - 100мл

Среброто е естествена съставка нанашите тъкани и недостигът му влияе отрицателно върху здравето. Среброто е единствения елемент, който освен, че не се натрупва в организма, няма и токсични дози. Сребърната вода подпомага имунната система в организма.

Някои от най-здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба, съдържат значителни количества сребро. Допреди няколко десетилетия са се използвали сребърни съдове и посребрени резервоари, в които водата се е запазвала дълго време с добро качество. С напредване на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с по-висока ефективност за целта. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. Среброто е високоефективно срещу над 650 патогенни бактерии, гъбички и вируси. То блокира жизнено важни системи в дихателните вериги на патогенните микроорганизми и те загиват. Колоидно сребро не е токсично и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Срещу него не може да се изгради резистентност. В подкрепа на неговата висока ефикасност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване а питейната вода за космонавтите на Русия и САЩ.

Какво предствлява Сребърна вода?: Това е оптимална концентрация на колоидно сребро в дестилирана вода. Оригиналната технология на производство с използване на дестилирана вода, гарантира чистота на продукта и липса на сребърни соли. Размерът на колоидните сребърни частици позволява проникването им през клетъчната мембрана на патогенните микроорганизми, поради което се засилва многократно ефектът на среброто.

Начин на употреба:По 1 супена лъжица (15 мл.) разредено с 2 супени лъжици (30 мл.) вода 3 пъти на ден преди хранене. Приема се в продължение на 20 дни. След интервал 10 дни процедурата може да се повтори, като в продължениена 1 седмица сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и да се продължи още 3 седмици с един прием дневно - сутрин на гладно. Този начин на употреба влияе благоприятно върху функциите на различниоргани в човешкия организъм. Подпомага имунната система. Препоръчва се като общоукрепящо средство с добро влияние върху чревната микрофлора и спомага за поддържане на оптимална функция на стомаха и бъбреците.

Произход:България
Вашият IP адрес е: 3.239.33.139