Languages:  Български  English  
Currencies:  


Прополис (плечен клей) 30g Билбо

11.80лв.

Добави в количката:  • Модел: 905
  • Доставно тегло: 0.05кг.
  • Производител: Bilbo

Състав: 100% натурален прополис /пчелен клей/

Прополисът е смес от восък, смоли и прашец, които пчелите събират от пъпки и цветове на растенията. Прополисът е с жълто-зелен до кафяв или тъмно червен цвят. Има специфичен, остър аромат и горчив вкус. Натуралният продукт допринася за поддържане на имунитета и жизнения тонус. Спомага за активизирането на защитните сили на организма. Оказва положително влияние върху ендокринната, храносмилателната и кръвоносната системи. Подпомага нормалното функциониране на жлезите с вътрешна секреция, благоприятства състоянието на устната кухина, гърлото и стомашно-чревния тракт. Има антиоксидантно свойство.

Начин на приготвяне на 30% спиртен екстракт: Прополисът се поставя за един час в хладилник или фризер, за да стане крехък. След това се натрошава на дребни парченца, поставя се в стъклен съд и се залива с етилов алкохол 95 vol.% в съотношение 30 g прополис в 100 ml спирт. Отворът на съда се запушва и сместа се оставя да престои на тъмно при стайна температура няколко дни, докато прополисът се разтвори, като многократно се разклаща. След това се филтрира през филтърната хартия и се поставя в капкомерно шишенцe.

Съхранение: В оригинална опаковка, защитен от пряка слънчева светлина.

Внимание! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки и лица под 18 години, преди консултация с лекар!
Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките от продукта и алергични към пчелни продукти!

Производител: "Зет 1" ООД; bilbohoney.eu
Вашият IP адрес е: 3.239.91.5