Languages:  Български  English  
Currencies:  


Прополисова (клеева) тинктура+ ментово масло 30 мл. Билбо

6.50лв.

Добави в количката:  • Модел: 2679
  • Доставно тегло: 0.12кг.
  • Производител: Bilbo

Състав: Прополис /пчелен клей/, Ментово масло, етанол 95 vol.%.

Прополисът е съставен от смолисти вещества, които пчелите събират от растенията.

Препоръчителна дневна доза: 15 капки.

Прием: Един път дневно в 50 мл. вода, чай, сок, 30 минути преди хранене. 15 капки съдържат 75 мг. активна субстанция.

Действие: Натурален продукт допринасящ за поддържането на имунитета и нормалния жизнен тонус. Съдейства за активизиране защитните сили на организма. Подпомага нормалното функциониране на храносмилателната, ендокринната и кръвоносна система, жлезите с вътрешна секреция. Благоприятства за доброто състояние на устната кухина, гърлото и стомашно чревния тракт. Осигурява антиоксидантна защита

Съхранение: В оригинална опаковка, защитен от пряка слънчева светлина.

Внимание! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки и лица под 18 години, преди консултация с лекар!
Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките от продукта и алергични към пчелни продукти!

Моля, обърнете внимание - всички тези препоръки са не защото тинктурата е опасна! Те са застраховка на всеки производител, поради изискванията на закона. Изписват се като дежурни фрази, но всеки трябва да осмисля правилно, според собствените си разбирания и интелигентност. - Отнася се за всичко, не за конкретната тинктура :)

Производител: "Зет 1" ООД (BG 0315006 EO), bilbohoney.eu

Тинктурата отговаря на стандарта 30%, за разлика от подобни на други поизводители. Може да се убедите в това, като я съпоставите с други, които сте ползвали преди. Производителят е изключително стриктен в качеството, което предлага. Сертифициран е и има лиценз за износ - представя много от продуктите си на международния пазар.
Вашият IP адрес е: 44.210.83.132