Languages:  Български  English  
Currencies:  


Магнезиев пилинг гел 200ml - Zechstein

21.00лв.  17.85лв.
Спести: 15% отстъпка

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.3кг.
  • Производител: Zechstein minerals

МАГНЕЗИЕВ СКРАБ / ПИЛИНГ ГЕЛ ЗА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ

Магнезиевият скраб гел е най – добрият съюзник в ежедневната борба със замърсената и проблемна кожа. Той почиства запушените пори и премахва мъртвите клетки, които подтискат естествения процес на клетъчно обновяване. В резултат на използването му кожата става по-еластична и стегната, порите се отварят и организмът си набавя необходимата доза магнезий.

Приложим е и при антицелулитен масаж, решавайки проблема с “портокаловата кожа”. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, като ги превръща в енергия. Кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява кръвообръщението. Засилва се отделянето на токсични вещества от организма и се увеличават неговите защитни функции.

Магнезиевият скраб или пилинг гел първоначално е разработен от Zechstein като помощно средство при лечение на псориазис и други кожни заболявания. Уникалната му формула има изключителен хидратиращ и антибактериален ефект, почиства и омекотява кожата.

Приложение

За тяло: Преди къпане внимателно го втрийте в кожата по цялото тяло и най – вече, на местата, където кожата е най – грапава (напр. лактите и коленете), като едновременно с това масажирайте за да премахнете мъртвите клетки. Като резултат кожата остава гладка и омекотена. Голям ефект има при третиране на наранена кожа.

За лице: Магнезиевият скраб гел поддържа нежна и чиста кожата на лицето. Нанася се с кръгови движения върху леко навлажнената кожа на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Почти веднага се усеща затопляне, което се дължи на активните съставки в гела. След няколко минути скраб гелът се отмива с хладка вода, оставяйки кожата на лицето и шията еластична, гладка и чиста.
След почистване на кожата със скраб гел, не е необходима употребата на хидратиращ крем, тъй като самият гел има хидратиращ ефект и кожата няма да остане суха след употребата му.

Ползвайки магнезиевия скраб гел, вие правите три процедури в една: пилинг, почистване и хидратиране на кожата.
 Минералът Магнезий се среща в различни съединения в природата. Магнезият играе основна роля в нашия енергиен баланс и в повече от 325 ензимни процеса. Както човешкото тяло се нуждае от вода, по подобен начин то естествено консумира магнезий всеки ден, но не разполага със система за поглъщане на този минерал.

Още преди много години е бил известен терапевтичният ефект на магнезиевия хлорид при кожни заболявания, като псориазис например. Не е тайна, че хранителните продукти днес съдържат твърде малко магнезий и че този недостиг трябва да бъде компенсиран по някакъв начин, тъй като много от здравословните проблеми на хората се оказват свързани с магнезиев дефицит.

Магнезият в най-чистата си форма се извлича от дъното на изчезнало вече море в Северна Европа. В организма бързо се усвоява, но и лесно се изхвърла, така че трябва постоянно да се попълва. Без него ензимите не могат да вършат нормално работата си. Той е "антистресов" минерал и въздейства нормализиращо върху цялата нервна система. При недостига му, човек става нервен, раздразнителен, нарушава се съня. Може да бъде определен и като минерала на подмладяването. Предпазва от калциране на органите и тъканите, характерно за старостта. Допринася за здрава имунна и ендокринна системи, повлиява положително сърдечния ритъм, подпомага усвояването и обмяната на витамини, повечето хормони и други минерали.
 
Производител: Zechstein minerals BV - Холандия

Източници: magnezij.com
Вашият IP адрес е: 18.234.236.14