Languages:  Български  English  
Currencies:  


Магнезиев гел 100ml - Zechstein

7.00лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.16кг.
  • Производител: Zechstein minerals

Магнезиевият гел е ултрачистa, силно концентрирана форма на магнезиев хлорид ( MgCl2). Магнезият, в най – чистата си форма се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechstein в Северна Европа. Уникалната формула на магнезиевия гел Zechstein съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.

Магнезиевият гел е най-добрият гел за локално приложение и Трансдермална терапия с магнезий.

Магнезиевият гел е не само ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, но е особено полезен за лечение на кожни заболявания (напр. псориазис).

Най-добрият натурален продукт, който компенсира дефицита на магнезий в организма, подхранва кожата, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.

Магнезият в най-чистата си форма се извлича от дъното на изчезнало вече море в Северна Европа. В организма бързо се усвоява, но и лесно се изхвърла, така че трябва постоянно да се попълва. Без него ензимите не могат да вършат нормално работата си. Той е "антистресов" минерал и въздейства нормализиращо върху цялата нервна система. При недостига му, човек става нервен, раздразнителен, нарушава се съня. Може да бъде определен и като минерала на подмладяването. Предпазва от калциране на органите и тъканите, характерно за старостта. Допринася за здрава имунна и ендокринна системи, повлиява положително сърдечния ритъм, подпомага усвояването и обмяната на витамини, повечето хормони и други минерали.

Състав: Чиста вода, магнезиев хлорид и микроелементи произхождащи от дъното на древното Zechstein море.

Употреба: Интердермална - чрез втриване по кожата.

Указания: Нанесете върху кожата. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика смъдене или парене. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго, преди измиване или изплакване.

Забележка: За хора с чувствителна кожа препоръчваме да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество гел върху по-малко чувствителна зона, например задната част на ръката, преди употреба върху други части на тялото.
Производител: Zechstein minerals BV - Холандия

Източници: magnezij.com
Вашият IP адрес е: 54.167.62.170