Languages:  Български  English  
Currencies:  


Бадемово масло 100ml - Балчо

5.70лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: Balcho

Познато и използвано от дълбока древност, бадемовото масло е един от най-мощните природни симуланти за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, засилва блясъка и еластичността й.

Бадемовото масло е класическо кожно масло - то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Бадемовото масло е богат източник на незаменими мастни киселини /олеинова и линолова/ и витамин Е. Неговият състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие е наричано още "кожно" масло. То е най-често използваното в козметиката, а също и като базово масло в аромотерпията.

Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата, като я подмладява и предпазва. Не случайно от древността се използва като масажно масло за бебета и деца. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Подходящо е за масаж на тялото.
То може успешно да се комбинира с редица лекарствени препарати и билки. Приемано вътрешно (по 6-7 капки до чаена лъжичка три пъти дневно 20-30 минути преди ядене) действа успокояващо при гастрити, язви и някой по-леки стомашни смущения. Регулира стомашно-чревната функция, действа противовъзпалително и откашлечно.
Вашият IP адрес е: 54.163.213.149