Languages:  Български  English  
Currencies:  


Магнезиев гел 200ml - Zechstein

12.00лв.

Разпродадено


  • Модел: 1513
  • Доставно тегло: 0.3кг.
  • Производител: Zechstein minerals

МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ

Натурален продукт за кожата и тялото.Отстранява мъртвите клетки от горния слой на кожата. Прави я мека и еластична.Минералът Магнезий се среща в различни съединения в природата. Магнезият играе основна роля в нашия енергиен баланс и в повече от 325 ензимни процеса. Както човешкото тяло се нуждае от вода, по подобен начин то естествено консумира магнезий всеки ден, но не разполага със система за поглъщане на този минерал.

Още преди много години е бил известен терапевтичният ефект на магнезиевия хлорид при кожни заболявания, като псориазис например. Не е тайна, че хранителните продукти днес съдържат твърде малко магнезий и че този недостиг трябва да бъде компенсиран по някакъв начин, тъй като много от здравословните проблеми на хората се оказват свързани с магнезиев дефицит.

Магнезият в най-чистата си форма се извлича от дъното на изчезнало вече море в Северна Европа. В организма бързо се усвоява, но и лесно се изхвърла, така че трябва постоянно да се попълва. Без него ензимите не могат да вършат нормално работата си. Той е "антистресов" минерал и въздейства нормализиращо върху цялата нервна система. При недостига му, човек става нервен, раздразнителен, нарушава се съня. Може да бъде определен и като минерала на подмладяването. Предпазва от калциране на органите и тъканите, характерно за старостта. Допринася за здрава имунна и ендокринна системи, повлиява положително сърдечния ритъм, подпомага усвояването и обмяната на витамини, повечето хормони и други минерали.
 
Производител: Zechstein minerals BV - Холандия

Източници: magnezij.com
Вашият IP адрес е: 35.175.191.36