Languages:  Български  English  
Currencies:  


Детоксикиращи лепенки за крака - 10 броя

5.20лв.

Добави в количката:  • Модел: 2565
  • Доставно тегло: 0.105кг.

Директно залепете лепенката към засегнатата част като: ходило, става, длан на ръката, кръст, рамене, гръб, отпуснат прасец, уморени крака и преуморени мускули. Може да се използва и като козметично средство, за коремни връзки, от възрастни и отпаднали хора, при затлъстяване, за хора които стоят дълго време изправени, за хора с дълго работни и психическо напрежение.

Прилагайте върху чисти ходила. Вземете опаковката с голямата лепенка и я отворете (самозалепващия се дишащ лейкопласт), отлепете по-голямата предпазна хартия. След това отворете с квинтесенцията на прах, разклатете торбичката и я залепете по средата (от към страната с надписи) към големия самозалепващ се лейкопласт. Залепете големия лейкопласт (с вече залепената торбичка към него) към ходилото като отстраните и по-малката предпазна хартия. Може да се използват в продължение на 6-7 часа  веднъж или два пъти на ден преди сън. след това ги отлепете и почистете кожата. Активира клетките, подобрявайки функциите на жизненоважни органи. Разсейват токсините, засилват имунитета и поддържат красотата. Релаксират и премахват влагата. Подпомагат съня и облекчават умората. Премахват миризмата и отделят вътрешната влага и токсините от стъпалото през точките на ходилото. Само за една нощ черните и маслени токсини излизат от стъпалото. на следващата сутрин ще откриете големи количества от черно и лепкавво отпадъчно масло, течност и токсини,които са обсорбирани.

Съставки: отрицателни йони, елементи от черупчести организми, витамин С, портокалово масло, бамбуков  оцет, минерали на прах, растения на прах.

Произход: Китай
Вашият IP адрес е: 18.207.254.88