Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Omega 3-6-9 1000mg - 250 дражета

75.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1837
  • Доставно тегло: 0.23кг.
  • Производител: Now Foods


- Намаляване на холестерола; Здраве за сърдечно-съдовата система
Понижаване на кръвното налягане
- Срещу атеросклероза; Намаляване на мазнините
- Здраве за сърдечно-съдовата система
- Бленд от различни растителни източници на Омега 3,6 и 9 мастни киселини

Омега 3-6-9 регулират нивата на холестерола и подпомагат сърдечно-съдовата система. Противно на общите разбирания, хранителен режим, който цели изгаряне на излишните мазнини, не трябва да бъде напълно лишен от мазнини. Може да ограничите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), но задължително трябва да си набавяте необходимите за тялото Омега 3-6-9 (есенциални мастни киселини). Омега 3-6-9 са не само необходими за абсорбцията на мастно разтворимите витамини, но имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти.

Човешкото тяло може да произведе повечето мазнини от другите хранителни съставки (въглехидрати, протеини и мазнини), но има два типа мазнини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да се приемат чрез храната - това са Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Омега 3-6-9 подобряват действието на инсулина, увеличават употребата на кислород, откъдето следва по-голям аеробен капацитет и по-голямо изгаряне на мазнини.

Пълното отсъствието на Омега 3-6-9 от вашето меню може да доведе до сериозни разстройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. Продуктът Омега 3-6-9 е формула, която набавя необходимото количество мастни киселини за деня.
Клиенти, които закупиха този продукт закупиха също...

Вашият IP адрес е: 18.206.14.36