Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Omega 3-6-9 1000mg - 100 дражета

35.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1835
  • Доставно тегло: 0.23кг.
  • Производител: Now Foods


- Намаляване на холестерола; Здраве за сърдечно-съдовата система
- Понижаване на кръвното налягане
- Срещу атеросклероза; Намаляване на мазнините
- За усвояването на мастно разтворими витамини; За производство на хормони
- Бленд от различни растителни източници на Омега 3,6 и 9 мастни киселини

Omega 3-6-9 - Мастни Киселини регулират нивата на холестерола и подпомагат сърдечно-съдовата система. Противно на общите разбирания, хранителен режим, който цели изгаряне на излишните мазнини, не трябва да бъде напълно лишен от мазнини. Може да ограничите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), но задължително трябва да си набавяте необходимите за тялото Omega 3-6-9 - Мастни Киселини (есенциални мастни киселини). Omega 3-6-9 - Мастни Киселини са не само необходими за абсорбцията на мастно разтворимите витамини, но имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти.

Човешкото тяло може да произведе повечето мазнини от другите хранителни съставки (въглехидрати, протеини и мазнини), но има два типа мазнини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да се приемат чрез храната - това са Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Omega 3-6-9 - Мастни Киселини подобряват действието на инсулина, увеличават употребата на кислород, откъдето следва по-голям аеробен капацитет и по-голямо изгаряне на мазнини.

Пълното отсъствието на Omega 3-6-9 - Мастни Киселини от вашето меню може да доведе до сериозни разстройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. Продуктът Omega 3-6-9 - Мастни Киселини е формула, която набавя необходимото количество мастни киселини за деня.
Вашият IP адрес е: 18.206.14.36