Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Super Primrose Oil 1300mg - 60 дражета

35.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1755
  • Доставно тегло: 0.15кг.
  • Производител: Now Foods

Понижаване на холестерола Понижаване на кръвното налягане Здраве за сърдечно-съдовата система Подпомага черния дроб Богат източник на гама-линоленова киселина

Масло от Безстъблена Иглика - Primrose Oil е суплемент, който съдържа около 9-10 % гама-линоленова киселина. Тя се счита за незаменима мастна аминокиселина, което означава че тялото не може да я синтезира самостоятелно и се налага приемът й чрез храната.

Гама-линоленова киселина спомага за нормалната функция на мозъка, растежа и развитието, костното здраве, регулира метаболизма, влияе благоприятно на артериите, помага при сърдечни заболявания, пременструални болки, множествена склероза и високо кръвно налягане.

Масло от Безстъблена Иглика - Primrose Oil влияе успокояващо на болката, намалява възпаленията, подобрява отделянето на полови хормони като естроген и тестостерон, понижава нивата на холестерол и спомага при цироза на черния дроб. Масло от Безстъблена Иглика - Primrose Oil се използва в медицината от векове. NOW Foods използва специална технология за капсуловането му в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.
Вашият IP адрес е: 18.234.236.14