Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Витамин C-1000 - 100 капсули

33.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 0690
  • Доставно тегло: 0.15кг.
  • Производител: Now Foods


- Мощен антиоксидант
- Забавяне процесите на стареене
- С екстракт от шипка
- Стимулиране на имунна система
- За здрави зъби, венци, кости

Аскорбинова Киселина - Ascorbic Acid e невероятен природен елемент с голяма важност за множество процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло.

Аскорбинова Киселина - Ascorbic Acid е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Аскорбинова Киселина - Ascorbic Acid има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Аскорбинова Киселина - Ascorbic Acid спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола, заради което е добро средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества.

Към формулата са добавени шипки, които са източник на Аскорбинова Киселина - Ascorbic Acid и притежават синергистични функции.

Тази формула на NOW е под формата на бързоусвоими капсули, които позволяват на максимално бързо активиране на съставката. Подходяща е за хора, които получават дразнене в стомаха при употреба на таблетки.
Вашият IP адрес е: 18.234.236.14