Languages:  Български  English  
Currencies:  


Хранителна мая насипна - Биониа

Започва от:

Моля изберете:

Грамаж НетоДобави в количката:  • Модел: 316

100% натурален продукт за пълноценно вегетарианско и веганско хранене

Биониа Хранителна мая е вкусна инактивирана мая (няма живи микроорганизми). Тя е богат природен източник на необходимите на тялото витамини от група B, както и органични минерали като цинк, калций, желязо, магнезий и други. Не съдържа глутен.

Биониа Хранителна мая е богата на протеини - 10гр хранителна мая осигурява количество протеини колкото 20гр месо. Тези протеини са от растителен произход, съдържат всички незаменими аминокиселини и се усвояват лесно от човешкия организъм.

Вегетарианският и веганският начин на хранене предлагат многжество предимства, които освен здравословни полз на организма допринасят за природен и екологичен начин на живот. Все пак е възможно да възникнат дефицити в човешкия организъм вследствие на недостатъчен прием на белтъчини, витамини- особено витамин B12, фолиева киселина и робофлавин. Затова Биониа Хранителна мая е специално създадена да посрещне нуждите от витамин В комплекс при вегетарианското или веганското хранене.

Начин на употреба: Приятният вкус на Хранителната мая я прави подходяща за директна консумация във вида, в който е, както и като допълваща съставка разтворима във вода, мляко, сокове, смутита или екстракти от плодове и зеленчуци. Тя може да бъде прибавена към всяка храна, за да подчертаете вкуса й. Поръсете я върху супи, салати, готвени ястия, зърнени закуски, пуканки, спагети,пица или картофени ястия. При супите, сосовете и пюретата има сгъстяващ ефект. Спомага и за по-лесното оформяне на кюфтенца. Добър заместител на сол. За да запази съдържанието на витамини, хранителната мая се добавя след термичната обработка на храните.

Препоръчителен прием:  3 пъти х 1с.л. на ден с малко течност. Хранителната мая не е лекарствено средство, а се препоръчва като хранителна добавка към дневното меню.

 

 

 

 
Клиенти, които закупиха този продукт закупиха също...

Вашият IP адрес е: 3.239.129.52