Languages:  Български  English  
Currencies:  


Хидролизиран рибен колаген на прах 50 гр.

9.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1660
  • Доставно тегло: 0.065кг.

Френски рибен колаген на прах.

Какво е рибен колаген?

Рибеният колаген е сложно структуриран протеин, който помага да се поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, сухожилията, ставите, костите, мускулите, хрущялите, кръвоносните съдове, венците, очите, ноктите и косата. Той е колаген тип I и е най-разпространеният колаген в човешкото тяло. Тип I е най-известен с това, че стои в основата на красивата кожа, здрави съединителни тъкани и кости.

Рибните колагенови пептиди имат много специфичен аминокиселинен състав с висока концентрация на глицин, хидроксипролин и пролин. Когато се погълне, хидроксипролин пептидите не се усвояват напълно до свободни аминокиселини и могат да бъдат открити в кръвта. Тези хидроксипролинови пептиди стимулират клетките в кожата, ставите и костите и водят до синтез на колаген чрез клетъчно активиране и растеж.

Люспите, кожата, костите и перките на пресни или соленоводни риби се използват за създаването на колагенови добавки. Тъй като тези части се считат за отпадъчни продукти по време на преработката на риба, използването им за създаване на други продукти спомага за намаляване на замърсяването на околната среда.

Употреба: Препоръчителна дневна доза 1 с.л. с връхче (около 8 гр.). Добавя се към топла или студена напитка (сок, мляко, вода, айран, фреш, смути), разбърква се и се изпива.

Може да се комбинирате в смути, като добавите псилиум, куркума, джинджифил, пасиран плод (съставки по желание). Може да приемате по всяко време.

Състав: Хидролизиран рибен колаген без примеси. Богат натурален източник на протеини.

Специфики: Има аромат на риба. За когото е силен, трябва да изпива шейка наведнъж, без да вдишва, за да не усеща аромата. За да усвоите по-бързо и пълноценно, използвайте малко вит. С
Вашият IP адрес е: 3.238.49.228