Languages:  Български  English  
Currencies:  


ProViotic имуно-активатор - 30 таблетки

19.60лв.

Добави в количката:  • Модел: 188
  • Доставно тегло: 0.15кг.

Активира защитните функции на организма

ПРИ ПОРЪЧКА НА 1 БРОЙ ProViotic Имуно-Активатор ПОЛУЧАВАТЕ 1 БРОЙ ПОДАРЪК ! (промоцията е валидна до изчерпване на количествата!)

ProViotic Имуно-Активатор е нов ПроВиотик с полипептиди и липополизахариди, създаден с цел да активира не само вродения имунитет, но и придобития имунитет.

Този инуноактивиращ комплекс се съчетава с новия щам на ProViotic Lactobacillus plantarum GLP3. L. Plantarum GLP3, който показва взаимодействие с ентероцитите в стомашно-чревния тракт, което създава синергична имуномодулация. При изпитания върху хора е доказано, че производството на цитокини, фагоцитна активност, производството на антитела и Т-клетъчната функция се увеличават при консумацията на Lactobacillus plantarum. Всички тези имунологични клетки, молекули и медиатори помагат на организма да изгради по добри защитни сили, Доказано е, че продължителната консумация на продукти, съдържащи L. plantarum, води до повишен синтез на важни имунологични молекули като IL-1ß, IL -2, IL-6, IL-8, IL-10 и IFN-y.
Приемът на ProViotic Имуно Активатор е една таблетка веднъж дневно

Условия за съхранение: На сухо и хладно място.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Поради натуралния произход на съставките в отделните партиди е нормално да се наблюдава разлика в цвета и вкуса, което не нарушава ефикасността на продукта.
Крайната дата на годност се отнася за правилно съхранявания в оригиналната опаковка продукт. Този продукт е само за възрастни. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Препоръчвана дневна доза:
Възрастни: 1 таблетка дневно (300 mg)
В продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс за постигане на продължителен ефект се препоръчва приемането на 1 таблетка сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Този курс може да се повтори след 5-6 месеца.

Производител:
Натстим ООД
Вашият IP адрес е: 3.230.154.160