Languages:  Български  English  
Currencies:  


Диатомична пръст (Диатомит) Perma-Guard 250гр

17.50лв.

Добави в количката:  • Модел: 914
  • Доставно тегло: 0.3кг.
  • Производител: Zdravnitza

100% диатомична пръст

Доставя биологично усвоим силиций - съдържа 92% аморфен силициев диоксид. Силицият се свързва с добра минеарализация на костите, синтеза на колаген, здравето на кожата, косата и ноктите, добър имунитет и здрави кръвоносни съдове. Добро здраве на костите при жените в менопауза. Положителни ефекти върху морфологията и яркостта на косата.

Препоръки за употреба: Не допускайте попадане на диатомит в очите - може да предизвика сухота. Избягвайте вдишване на високи концентрации разпрашен диатомит - може да доведе до раздразнение на дихателната система.

По време на приема на диатомична пръст да се увеличи концсумацията на вода ( 2 литра на ден)! Започва се с прием на 1 равна чаена лъжика дневно в чаша вода, на празен стомах. Постепенно , в рамките на 7-14 дни се достига дневна доза, по-малка или равна на 1 заоблена супена лъжица. Ако се появят грипоподобни симптоми, тоза означава, че детоксикацията настъпва прекалено бързо и трябва временно, до отминаване на симптомите, да намалите дневната доза до 1/2 чаена лъжичка.

За деца под 12 години : Максималната дневна доза е 1/2-1 плоска кафена лъжичка, при наблюдаване на ефекта от приема. Да не се дава на новородени.

Произход: САЩ
Вашият IP адрес е: 3.236.46.172