Languages:  Български  English  
Currencies:  


Телешки колаген 50 гр

4.00лв.

Добави в количката:  • Доставно тегло: 0.05кг.

Телешки колаген със слънчогледов лецитин.

Лецитинът помага за по-лесното разтваряне във всякакви течности. Той е добър емулгатор и поради това се използва често в хранително-вкусовата промишленост. Ако обърнете внимание на етикетите на дребни десерти, вафлички, шоколадови изделия, ще видите колко е голяма ролята му в производството на храни. Лецитинът се извлича от различни продукти, например от соя, но точно той може да предизвика алергии. В случая е слънчогледов, което прави продукта значително по-добър. Лецитинът се свързва с мастните капчици, които се движат с кръвотока и да ги извежда с отделителната система. Той се продава и като самостоятелна хранителна добавка, но цената му е около20 лв за 100 гр, зависи от доставчика.

Колагенът, както е известно "слепва" телата ни. Той е част от кожата, костите, сухожилията, има го навсякъде в телата ни. С годините, естественото му производство намалява, поради което е полезно и здравословно да го добавим към менюто си.

Приема се  в шейкове, смути, добавен към сок, айран, фреш, към мюсли, с кисело мляко или както прецените. Някои го добавят дори към кафето си. Достатъчно е да използвате еднократно по 1 чаена лъжичка. Ако го вземате едновременно с вит. С, усвояването и ползата му нарастват.

Препоръчителната доза за прием е от 3.5 до 12-15 гр. Когато вземате колаген на капсули, погледнете колко милиграма са. За да постигнете доза от 3.5 гр, трябва да приемате около 10 бр. капсули. Остава на вас да прецените как е по-удобно и по-евтино като вариант.

Разликата в колагените, дозирани в капсули много често се изразява в гръмката реклама и високата цена, красивите етикети и описания, с картинки на стегнати кожи и раздвижени стави. Има фирми, които ги коминират с вит. С или други добавки, но вие също може да го правите, като си ги вземате допълнително. 

опаковка: 50 гр.

дози (от 3.5 до 5 гр): 10 - 14 броя
Клиенти, които закупиха този продукт закупиха също...

Вашият IP адрес е: 3.94.129.211