Languages:  Български  English  
Currencies:  


Рибен колаген на прах 50 гр.

6.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1660
  • Доставно тегло: 0.05кг.

Италиански рибен колаген на прах.

Какво е рибен колаген?

Рибеният колаген е сложно структуриран протеин, който помага да се поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, сухожилията, ставите, костите, мускулите, хрущялите, кръвоносните съдове, венците, очите, ноктите и косата. Той е колаген тип I и е най-разпространеният колаген в човешкото тяло. Тип I е най-известен с това, че стои в основата на красивата кожа, здрави съединителни тъкани и кости.

Рибните колагенови пептиди имат много специфичен аминокиселинен състав с висока концентрация на глицин, хидроксипролин и пролин. Когато се погълне, хидроксипролин пептидите не се усвояват напълно до свободни аминокиселини и могат да бъдат открити в кръвта. Тези хидроксипролинови пептиди стимулират клетките в кожата, ставите и костите и водят до синтез на колаген чрез клетъчно активиране и растеж.

Люспите, кожата, костите и перките на пресни или соленоводни риби се използват за създаването на колагенови добавки. Тъй като тези части се считат за отпадъчни продукти по време на преработката на риба, използването им за създаване на други продукти спомага за намаляване на замърсяването на околната среда.

 

Количество: 50 гр

Единични дози от 50 гр (3.5 до 5 гр): 10-14 дози

Употреба: Според желанието, във всякаква течност, като шейк или смути.

Специфики: Има аромат на риба. За който е силен, трябва да изпива наведнъж, без да вдишва, докато го прави. За по-добра усвояемост, може да използвате вит. С
Вашият IP адрес е: 3.94.129.211