Languages:  Български  English  
Currencies:  


Хидролизиран рибен колаген на прах

Започва от:

Моля изберете:

Грамаж Нето


Добави в количката:  • Модел: 1660

Италиански рибен колаген на прах.

Какво е рибен колаген?

Рибеният колаген е сложно структуриран протеин, който помага да се поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, сухожилията, ставите, костите, мускулите, хрущялите, кръвоносните съдове, венците, очите, ноктите и косата. Той е колаген тип I и е най-разпространеният колаген в човешкото тяло. Тип I е най-известен с това, че стои в основата на красивата кожа, здрави съединителни тъкани и кости.

Рибните колагенови пептиди имат много специфичен аминокиселинен състав с висока концентрация на глицин, хидроксипролин и пролин. Когато се погълне, хидроксипролин пептидите не се усвояват напълно до свободни аминокиселини и могат да бъдат открити в кръвта. Тези хидроксипролинови пептиди стимулират клетките в кожата, ставите и костите и водят до синтез на колаген чрез клетъчно активиране и растеж.

Люспите, кожата, костите и перките на пресни или соленоводни риби се използват за създаването на колагенови добавки. Тъй като тези части се считат за отпадъчни продукти по време на преработката на риба, използването им за създаване на други продукти спомага за намаляване на замърсяването на околната среда.

Употреба: Препоръчителна дневна доза 1с.л. с връхче (около 8 гр.). Добавя се към топла или студена напитка (сок, мляко, вода), разбърква се и се изпива.

Може да се направи на смути , като добавите псилиум, куркума, джинджифил, пасиран плод (съставки по женалие). Може да приемате по всяко време.

Състав: Хидролизиран рибен колаген без примеси. Богат натуране източник на протеини.

Специфики: Има аромат на риба. За който е силен, трябва да изпива наведнъж, без да вдишва, докато го прави. За по-добра усвояемост, може да използвате вит. С
Вашият IP адрес е: 34.204.193.85