Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Tri-Amino Arginine/Ornitine/Lysine - 60 капсули

35.00лв.

Разпродадено


  • Модел: 0150
  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: Now Foods

Стимулиране на растежния хормон;
Увеличаване на протеиновата синтеза;
Увеличаване на мускулна маса;


Tri-Amino - Аргинин, Лизин, Орнитин е продукт, обхващащ три от незаменимите за организма ни аминокиселини – Л-аргинин, Л-лизин и Л-орнитин. Л-аргинин играе съществена роля в отстраняването на вредния амоняк от тялото, имунната функция и производството на хормони.

Най-важната аминокиселина в Tri-Amino - Аргинин, Лизин, Орнитин е Л-аргинин се използва за профилактиката на проблеми, свързани с ерекцията, подобрява инсулиновата чувствителност, и производството на семенна течност.

Л-лизин е необходима съставна част на всички телесни протеини. Играе значителна роля в усвояването на калция, важен е за възстановяването на тялото след наранявания и контузии, за производството на антитела, ензими и хормони като тестостерон и растежен хормон.

Тялото използва Л-орнитин, за да синтезира аминокиселините Л-аргинин и Л-пролин. Той е силен имуномодулатор и проявява известна антиоксидантна активност. Черният дроб се нуждае от Л-орнитин, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения.

Tri-Amino - Аргинин, Лизин, Орнитин е подходящ продукт за увеличаване на протеиновата синтеза и стимулирането на растежен хормон.

Начин на употреба:
30-40 минути преди тренировка. Преди лягане (на гладно).
Вашият IP адрес е: 18.206.14.36