Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Super Antioxidants - 60 капсули

56.00лв.

Разпродадено


  • Модел: 3320
  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: Now Foods

Формула от мощни антиоксиданти;
Унищожаване на свободните радикали;
Забавяне процесите на стареене;
Предпазване от болести;
Стимулиране на имунната система;


Super Antioxidants - Билкови Антиоксиданти e мощна формула, справяща се с вредното въздействие на свободните радикали. Super Antioxidants - Билкови Антиоксиданти съдържа специално подбрани билки с антиоксидантен ефект.

Зеленият чай намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, игражда защитата на организма срещу ракови заболявания и редуцира подкожните мазнини. Млечният магарешки бодил предпазва от чернодробни заболявания като хепатит и цироза. Куркумата притежава антитуморни и противовъзпалителни свойства и е силен антиоксидант, предпазващ клетките от стареене. Кварцетинът предпазва от сърдечно-съдови заболявания, увеличава силата на кръвоносните съдове, предотвратява появата на катаракта. Бромелаинът е ензим, който силно влияе върху усвояването на протеините и работата на стомашно-чревния тракт. Червената боровинка съдейства за нормалното функциониране на простатата и пикочният тракт. Розмаринътпритежавата свойства, увеличаващи паметта и намаляващи риска от развитие на болестта Алцхаймер. Екстрактът от гроздови семена защитава очите от вредното въздействие на отровните газове в атмосферата. Гинкго билоба е познат със своите свойства за увеличаване на паметта и познавателните функции.

Super Antioxidants - Билкови Антиоксиданти създава защита срещу вредните токсични емисии, които вдишваме и поглъщаме всекидневно.

Начин на употреба:
1-2 дози дневно с храната.
Вашият IP адрес е: 18.206.14.36