Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Special Two - 90 таблетки

62.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 3862
  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: Now Foods

Мултивитамини с висока потентност;
Зелени суперхрани;
Силен антиоксидантен комплекс;
Вегетарианска формула;

Special Two - Спортни Мултивитамини не е поредния комплекс, който включва в състава си незначнителни количества микронутриенти, които в ниските си концентрации не оказват никакво благоприятно влияние върху организма и не подпомагат тялото на атлета във възстанояването от тежките физически натоварвания. Именно затова Special Two - Спортни Мултивитамини е специалното оръжие на NOW в създаването на перфектният мултивитаминен комплекс за спортуващи.

Когато човешкото тяло се подлага на постоянен стрес и физически натоварвания, неговите нужди от макро- и микронутриенти, за да се възстанови пълноценно се увеличават многократно. В много случаи в натовареното ежедневие, повечето спортуващи нямат възможността да се хранят разнообразно и качествено, което води до нуждата от набавяне на необходимите витамини и минерали от хранителни добавки като Special Two - Спортни Мултивитамини.

Какво представлява Special Two - Спортни Мултивитамини?

На първо място формулата за спортуващи Special Two - Спортни Мултивитамини набавя на атлета достатъчни количества от ключовите за тялото витамини. Във формулата на продукта се съдържат солидни количества Витамин А, C, E и целият B-Комплекс, точно в завишени дози за да се покрият нуждите на трениращото тяло. Заедно с витамините, в Special Two - Спортни Мултивитамини са включени и изключително важните минерали калций, цинк, селен, магнезий, хром и т.н., като всички те са във високопотентните и биологично активни хелатни форми.

NOW не спират дотук в усъвършенстването на перфектният мултивитаминен комплекс за спортуващи. В Special Two - Спортни Мултивитамини са включени и редица суперхрани като пшеница, люцерна, спирулина и хлорела, както и ензимен комплекс за по-качествено и пълноценно разграждане и усвояване на храната. За да е завършен напълно Special Two - Спортни Мултивитамини, в него са включени и важни антиоксиданти като лутеин, ликопен, алфа липоева киселина, зелен чай и млечен бодил за неутрализиране на свободните радикали и създаване на максимално благоприятни условия за възстанояване на стресирания след физическите тренировки организъм.

Начин на употреба:
2 таблетки дневно с храната.
Вашият IP адрес е: 18.234.236.14