Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Selenium 200 мкг - 90 капсули

28.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 1485
  • Доставно тегло: 0.2кг.
  • Производител: Now Foods

Мощен антиоксидант;
Срещу сърдечно-съдови заболявания;
Ключов минерал за много метаболитни процеси;
Подпомага сърцето, черния дроб;
Важен за функцията на щитовидната жлеза;

Селен - Selenium e минерал, който е незаменим за човешкия организъм. Той е ключов елемент за множество метаболитни процеси. Заедно с витамин Е, селенът проявява силна антиоксидантна активност, като неутрализира вредните радикали още на клетъчно ниво, което го прави един от най-силните антиоксиданти в човешкото тяло.

Селен - Selenium и витамин Е действат синергично като подпомагат изграждането на антитела и поддържат регулярната функция на черния дроб и сърцето. Селен - Selenium играе важна роля при производството на хормона на щитовидната жлеза - тироксин, който има пряка връзка с енергийния и мастен метаболизъм. Също така стимулира защитата от токсини, нормализира синтезата на нуклеиновите киселини и белтъчини, подобрява репродуктивната функция, помага при заболяване от рак на простатата.

Селен - Selenium играе ключова роля при редица процеси – от активирането на щитовидните хормони до регенерация на витамин С. Дефицитът на този ключов минерал се свързва с появата на ракови и сърдечни заболявания, наблюдава се чувство за умора, високи нива на холестерол в кръвта, инфекции, увреждания на черния дроб, стерилност и др.

Начин на употреба:
1 таблетка с храната.
Клиенти, които закупиха този продукт закупиха също...

Вашият IP адрес е: 18.206.14.36