Languages:  Български  English  
Currencies:  


Now Витамин A 10000 IU - 100 дражета

18.00лв.

Добави в количката:  • Модел: 0330
  • Доставно тегло: 0.15кг.
  • Производител: Now Foods

Витамин А - Vitamin A е нарична още пръв сред витамините, заради ключовата роля, която играе по отношение на растежа и действието на другите витамини.

Витамин А - Vitamin A е мастно-разтворим витамин, който е част от група вещества наречени каротиноиди. Витамин А - Vitamin A е нужен на организма за функцията на имунната система, общия растеж и оздравителните процеси. Особено важен е за образуването на костна тъкан и зъбно вещество, здравата кожа и коса, както и нощно зрение. Използва се от десетилетия за лечението на заболявания на зрителния апарат, катаракта, конюнктивит, различни кожни заболявания, включително и акне.

Освен това Витамин А - Vitamin A притежава изразен антиоксидантен ефект, спомага за понижаването на риска от развитието на онкологични и други заболявания, възникващи от повишеното екологично натоварване на човека. Също така помага при диария, тежки менструални течения, болест на Крон, предменструален синдром. Витамин А - Vitamin A спомага за изработването на полови хормони, необходим е за поддържането на репродуктивната функция на мъжете и жените.
Вашият IP адрес е: 18.215.161.19