Languages:  Български  English  
Currencies:  


Пектин ябълков

Започва от: 7.30лв.

Моля изберете:

Грамаж НетоДобави в количката:  • Модел: 1714

Извлечен от пресни и плодове по оригинална технология. В храносмилателния тракт пектините абсорбират отровните вещества, гнилостните продукти и токсините, отделяни от батериите, като съдействат за тяхното обезвреждане и изхвърляне от организма. - Препоръчва се при: атепосклероза; високи нива на лош холестирол; сърдечно и мозъчно-съдови проблеми; гастрити; язви и стомашно чревни заболявания; чернодробни заболявания и цироза; наднормено тегло и затлъстявания; деинтоксикация на организма с тежки метали; склонност към образуване на жлъчни камъни. - Свойства: Пектиновите вещества неутрализират действието на киселините и основите. Пектина свързва жлъчните киселини в червата. Той напълно ферментира под въздействието на микробите в дебелото черво (за разлика от неразтворимата целулоза). Подобрява функцията на дебелото черво и увеличава разграждането на несмилаемите фекални отпадъци. Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Намалява увеличените нива на лошия холестирол и триглицеридите, без да понижава нивото на полезния холестирол. Причинява забавяне на процесите на храносмилане, което води до увеличаване чувството на ситост. Този продукт не съдържа захар и може да се ползва от диабетици. Продължителната употреба води до нормализиране на кръвното налягане.

-Употреба:
Профилактично – 5г. (1 чаена лъжица) пектин се разбива в 20г. вода и 1 чаена лъжица мед. Взима се половин час преди хранене.
Лечебно – 3 пъти по 5г. пектин преди хранене.

Натуралният пектин на прах не съдържа допълнителни свързващи вещества за разлика от таблетната и гранулатна форма на продукта.
Вашият IP адрес е: 3.80.4.147