Languages:  Български  English  
Currencies:  


Хънибуш (Меден храст)

Започва от: 6.65лв.

Моля изберете:

Грамаж Нето
Добави в количката:  • Модел: 2339; 60051
  • Производител: Oxalis

   Нарязани части от хънибуш.

   Растението, от което се добива чай Хънибуш (Honeybush) е Cyclopia intermedia. Листата най-често са тънки, продълговати, завити, приличащи на игли. Частите, които се употребяват за суровина са листа, стъбла и цветове. Растението съдържа прилична доза антиоксиданти, които регулират месечния цикъл при жените и намаляват риска от дегенеративни заболявания на гърдата и матката, увеличава лактацията при кърмачки, поддържа здравето на простатата при мъжете. Хънибуш е универсален чай за всички възрасти, подпомага превенцията на здравето и детоксикира.

   Чаят от хънибуш не съдържа кофеин, успокоява и отпуска, а . Той съдържа голям набор от микроелементи, подпомага детоксикацията, подобрява функцията на червата, потиска влечението към сладки храни. Чаят от хънибуш е приятен, лек и може да бъде ежедневна напитка през всеки сезон. Топлият чай през лятото, колкото и да е странно, ни помага да се справим в жегите. Разбира се, при желание, може да му добавите кубчета лед, пресни плодове или билки и да направите своя рецепта, с която да изненадате семейството и приятелите си.

   За чаша чай, може да използвате приблизително 2 гр. на всеки 100 мл. вода. Може да залеете дори с вряла вода и да прецедите след 5-10 мин.

   Не забравяйте - за предпочитане е изворна или филтрирана вода.

 

произход: ЮАР
Вашият IP адрес е: 18.207.129.175