Languages:  Български  English  
Currencies:  


BonThe Малина и Мента

7.90лв.

Добави в количката:  • Модел: 310575
  • Доставно тегло: 0.08кг.
  • Производител: Oxalis

BonThe Raspberry & Mint

Състав: Зелен чай Сенча, люспи от шипка, листа от мента (мин. 5,1%), аромати, късчета малини (мин. 3.3%), цвят слънчоглед и слез.

Материал на филтъра: Пирамидалните пакетчета са биоразградими. За производството им са използвани влакна от метличина. В земята този материал се разгражда по-бързо от традиционният хартиен филтър, така че може да се каже това е нашият реверанс към природата.

Прозрачността на филтъра позволява да се види качеството на листата, а пирамидалната форма позволява тяхното свободно движение. Това е от особено значение за освобождаване на аромата, вкуса и цвета в чашата пред Вас. Замисляте ли се как се калкулират цените на чайове във филтър с абсурдно ниски цени? Отваряли ли сте филтърни пакетчета, за да видите какво има вътре? - Най-често прах и отсевки. Поради тази причина, ако искате да усетите вкуса на истинския чай, трябва да купувате чай на листа или ако е в пакетчета, да е на реномирани фирми. Непременно гледайте грамажа, за да добиете представа за колко милилитра е филтърчето. Има толкова малки грамажи на някои производители, че за да пиете качествен чай, трябва да сложите две пакетчета. Употреба: След отваряне на пакета, може да продължите да го използвате, тъй като той е с цип и чая вътре остава защитен. Една опаковка е с 20 филтърчета по 4гр. и всяко едно от тях може да се използва дори за 700мл вода. Тъй като това е зелен чай, водата, с която ще залеете филтърчето не трябва да е вряла. Изчакайте да се охлади за 7-8мин и залейте пакетчето, оставете го да се запари 3-5 мин. и го извадете. Ако впоследствие подслаждате с мед, трябва да изчакате чаят да поизстине.

Цената е за 1 опаковка с 20 филтъра (80гр чай)

Важно!
Всички продукти, които Ви предлагаме се продават едновременно и в няколкото стационарни обекти на фирмата. Поради тази причина е възможно да има изчерпани стоки и това да не е отразено в сайта. В подобни случаи ще се свържем с Вас за уточнение.
Вашият IP адрес е: 44.192.38.49