Languages:  Български  English  
Currencies:  


Кралски - ароматен зелен чай

Започва от: 8.00лв.

Моля изберете:

Грамаж Нето
Добави в количката:  • Модел: 1823; 5013
  • Производител: Hälssen & Lyon

Boysenberry and Cream Flavoured Green Tea Blend


Чаят е със завладяващ аромат на бойзенова ягода (Rubus Ursinus - плод, създаден в Калифорния, хибрид между малина и къпина)

Състав: Сенча - китайски зелен чай (88%), парченца папая (малките късчета папая, които са неголям процент в чая, са обработени с пудра захар, както технологично се правят всички сухи плодове - няма допълнително слагана захар в чая, както някои клиенти предполагат), хранителни аромати, венчелистчета от роза и божур.


Препоръка за приготвяне: Най-добрият вкус се получава, когато използвате по грам дрога на всеки 100 мл. вода, а подходяща температура за запарване е 70-80ºС. Листата се заливат и запарват от 3 до 5 мин., след което се прецеждат.


Зелените чайове могат да се запарват до 3 пъти, като за всяка следваща запарка, може да увеличавате времето за извличане. Предлагаме да направите първата чаша според препоръките, а впоследствие да променяте параметрите за приготвяне на чая, за да получите вашия предпочитан вкус.
Не забравяйте, че вкусът на чая идва и от водата! - Най-добре е да използвате филтрирана, трапезна или изворна вода, Ако нямате такава, може да е и минерална.

Този чай е един от любимите на редица наши клиенти. Ние го продаваме повече от 12 години, а партньорите ни от Германия го представят в каталога си всяка година отново и отново. Ако желаете да го опитате, сами ще се убедите във високото качество на зелената Сенча в него, ще Ви завладее неповторимият му аромат. Горещо го препоръчваме на любителите на ароматни и вкусни чайове. Може в летните месеци да допълните чашата с малко мед и кубчета лед.

произход: Китай
Отзиви: 1

Вашият IP адрес е: 44.192.94.177