Languages:  Български  English  
Currencies:  


Кралска перла - тайландски червен улонг

Започва от: 9.00лв.

Моля изберете:

Грамаж Нето






Добави в количката:



  • Модел: 21177
  • Производител: Oxalis

Отглеждането на чай  в Тайланд може да се проследи до недалечната 1980год. Производственият метод е подобен ма този в Тайван. Тъмнокафевите листа са завити на перли, които освобождават светлокафява запарка. Във вкуса и аромата доминират нотки на узрели цитрусови плодове.

Употреба: Използвайте по 1 ч.л. на всеки 150 мл вода, сложете 1 допълнителна за чайника. Кипнете водата и я оставете да се охлади до 90°С. Сложете листата и оставете да се запарят за 2-3 минути. Прецедете и сервирайте. Може да се запари до 3 пъти.




Вашият IP адрес е: 3.233.220.21