 Бадемовата паста се получава от смилането на сушени бадемови ядки, което... 7.85лв.  |
|
 ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: Натурален продукт, произведен от обезмаслени бадемови... 6.40лв.  |
|
 Познато и използвано от дълбока древност, бадемовото масло е един от най-мощните... 7.50лв.  |
| | |
 Съдържа белено конопено семе За директна консумация. 3.50лв.  |
 Съдържа белено слънчогледово семе За директна консумация. Подходящо е за... 2.20лв.  |
 Начин на употреба: за директна консумация. Могат да се добавят към десерти,... 3.90лв.  |
| | |
 Без консерванти! Без добавки! Съдържание: обезмаслени семена от бял трън... 2.50лв.  |
 Съдържание: обезмаслени кайсиеви ядки. Хранителна стойност на 100g: Протеин: 30g.... 2.40лв.  |
 Растителното масло от кайсиеви ядки се получава посредством студено... 5.30лв.  |
| | |
 Съдържание:конопен протеин на прах Употреба: За директна консумация. 7.40лв.  |
 Смлени сурови конопени ядки. Производител: balcho.bg 8.10лв.  |
 Ленено брашно Натурален продукт, произведен от висококачествено обезмаслено... 1.55лв.  |
| | |
 Описание на продукта: Произвежда се чрез студено пресоване на висококачествено... 5.50лв.  |
 Лешников тахан 200гр Без консерванти! Подходящ за диабетици! Лешниците са... 8.00лв.  |
 Лешников тахан 550гр Без консерванти! Подходящ за диабетици! Лешниците са... 17.30лв.  |
| | |
 МАСЛО ОТ ЧЕРНО СЕМЕ Нигела наричаме семената на едногодишното цъфтящо растение... 12.50лв.  |
 Натурален продукт, произведен от обезмаслено ленено семе, сусамово семе и... 2.50лв.  |
 Натурален продукт, съдържащ микс от ленено семе, белен слънчоглед, сусам, белено... 2.60лв.  |
| | |
 Ореховият тахан се получава от смилането на сушени орехови ядки, което... 7.50лв.  |
 Без консерванти! Без добавки! Натурален продукт приготвен от обезмаслени орехови... 3.60лв.  |
 Описание на продукта: Студено-пресованото орехово масло има много мек,... 6.20лв.  |
| | |
 Сушени смлени ядки от кашу. Производител: balcho.bg 8.15лв.  |
 Натурален продукт, произведен от обезмаслено сусамово семе по специална... 2.25лв.  |
 Студено-пресованото сусамово масло има много мек, отличителен вкус и аромат.... 7.85лв.  |
| | |
 Студено-пресованото сусамово масло има много мек, отличителен вкус и аромат.... 13.90лв.  |
 ТИКВЕНА ПАСТА Продукт, получен от смилането на печени тиквени ядки. Диетично и... 6.30лв.  |
 Black Seeds Paste (Nigella Sativa Tahini) Нето: 340 гр. 9.50лв.  |
| | |
 Слънчогледовият тахан е пълноценна храна с богатото си съдържание на полезни... 5.00лв.  |
 Пълнозърнестия тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, което... 11.95лв.  |
 Пълнозърнестия тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, което... 6.00лв.  |
| | |
 Пълнозърнестия тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, което... 8.55лв.  |
 Пълнозърнестия тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, което... 9.95лв.  |
 Уникална комбинация от суров сусамов тахан и смляно ленено семе. Специално... 5.70лв.  |
| | |
 Пълнозърнестия тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, което... 14.50лв.  |
 Сусамовия тахан е каша от смлян сусам. Предлага се в два варианта - печен или... 6.30лв.  |
 Сусамовия тахан е каша от смлян сусам. Предлага се в два варианта - печен или... 8.90лв.  |
| | |
 Сусамовия тахан е каша от смлян сусам. Предлага се в два варианта - печен или... 10.40лв.  |
 Натурален продукт, произведен от обезмаслено белено тиквено семе по специална... 2.00лв.  |
 Студено-пресованото тиквено масло има специфичен вкус, цвят и аромат. Получава се... 8.80лв.  |
| | |
 Студено-пресованото тиквено масло има специфичен вкус, цвят и аромат. Получава се... 15.95лв.  |
 Фъстъците и фъстъченото масло са пълноценна храна, съдържаща разнообразие от... 4.80лв.  |
 Фъстъчено масло натурално Подходящ за диабетици! Без примеси и консерванти!... 7.80лв.  |
| | |
 Фъстъците и фъстъченото масло са пълноценна храна, съдържаща разнообразие от... 5.50лв.  |
 Описание на продукта: Студено-пресованото и нерафинирано масло притежава... 8.80лв.  |
 Масло от шипки 20 мл. Шипковото масло се извлича от семената на шипката чрез метода... 11.20лв.  |